مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی، تهدید استفاده از موقعیت شغلی و لباس نظامی برابر ماده 125 قانون جرایم نیروهای مسلح

سلام وقت بخیر. من نظامی هستم یه خانمی با وعده کار وارد زندگی من شد که بعد از اینکه فهمیدم بلف میزنه بلاکش کردم اونم پیام میاد که آبروتو میبرم و ازت شکایت میکنم. خلاصه توی دادگاه و دادسرای عمومی 4 مرتبه با عناوین تجاوز به عنف. ازاله بکارت. کلاهبرداری. تهدید با چاقو. وعده ازدواج. تحصیل مال از طریق نامشروع و ضرب و جرح عمدی شکایت کرد که همه منع تعقیب خوردن. حالا رفته دادسرای نظامی تجاوز به عنف اخاذی . تهدید و سواستفاده از لباس نظامی و موقعیت شغلی شکایت کرده. ایا با همون رای و قرارهای قبلی که دارم ارایه بدم پرونده بسته میشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید رای های قبلی را ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
روال رسیدگی در دادگاه نظامی با دادگاه عمومی متفاوت است و