مشاوره حقوقی رایگان - غیبت در آموزش و پرورش

سلام. بنده دو سال سابقه کار در اموزش و پرورش دارم و در شهر دیگه ای دانشجو هستم. درخواست انتقالی به شهر محل تحصیلم داده بودم ولی متاسفانه با من موافقت نشد. گفتم مرخصی بدون حقوق میخوام گفتند معلوم نیست موافقت کنیم یا نکنیم منم نرفتم دنبالش و الان احتمالا غیبت غیر موجه می خورم. میخواستم بدونم تبعاتش چیه و چطور میتونم از حقم دفاع کنم … ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب دادم ، اگر چند ماه متوالی در محل کار حاصر نشوید اخراج می شوید