مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص تقدم و تاخر متن و امضا با فاصله زمانی کوتاه

با سلام و تشکر از زحمات همگی
تقدم و تاخر امضا نسبت به متن با چه مقدار دقتی قابل تشخیص است؟ قراردادی که یک سال پیش امضا شده و طرف ادعا می کنه که سفید امضا بوده در حالی که چند ساعت بعد از چاپ من تایپ شده ی قرارداد امضا و مهر شده آیا قابل تشخیصه؟ به طور کلی میزان دقت تشخیص زمان درج متن و امضا توسط کارشناسان چقدره؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام مساله کاملا فنی است و باید از کارشناس خط این سوال پرسیده شود