مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

ما در ساختمان 4واحدی زندگی میکنیم که آب و گاز مشترک دارد. این موضوع همیشه موجب دردسر بوده است. به علت عدم همکاری همسایه ها مبلغ قبض گاز پرداخت نشده و این امر باعث قطع گاز از طرف اداره گاز شده است. حال از طرف 3واحد دیگر سهم قبض گاز پرداخت شده و فقط یک واحد است که در پرداخت سهم خود کوتاهی میکند. که این لجبازی باعث شده که نتوانیم قبض گاز را پرداخت کنیم. میخواستم بدانم به چه طریق میتوانیم از این همسایه شکایت کنیم و آیا شکایت اثری دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و با تجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از طریق مراجعه به دادگاه صالح - شورای حل اختلاف- می توانید الزام ایشان را برای پرداخت بخواهیددر غیر این صورت تمام خسارات وارده از ایشان قابل مطالبه است

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال فرمایید در صورت عدم همکاری در صورت امکان میتوانید گاز ایشان را با اجازه میر ساختمان قطع نمایید همچنین بابت گاز نیز میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید