مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی برخورد با شخصی که از پرداخت شارژ ساختمان امتناع میکند.

باسلام و عرض ادب. بنده مدیر یک ساختمان 16 واحدی هستم،که متاسفانه با یکی از واحدها درمورد پرداخت شارژ ساختمان که ماهیانه 350000 ریال میباشد دچار مشکل شده ام. این واحد که درحال حاضر حدود 3 سال تخلیه میباشد و از آذر ماه سال 93تاکنون (از زمان تخلیه)هیچ شارژی پرداخت ننموده اند و درچندین مورد تماسی که بنده با ایشان داشته ام ،خالی بودن واحد را بهانه قرارداده و از پرداخت شارژ شانه خالی کرده اند.و این اواخر سر وصدائی از واحد مذکور میاید که ظاهرا نشان از این دارد که کسی ساکن میباشد ولی متاسفانه هربار با مالک تماس میگیرم متاسفانه جوابگوی تلفن نمیباشند. لطفا راهکار لازم رابه بنده بفرمائید‌.ممنون

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

به قانون تملك آپارتمانها مراجعه فرماييد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر شازژ پرداخت نمی کند شما می توانید 1-اظهارنامه ای به ایشان ارسال کنید 2- وی را از دادن خدمات عمومی ساختمان محروم کنید.یاالله

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بعدازاظهارنامه دادخواست تقدیم دادگاه کنید.موفق باشید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال خدا را خوش نمی آید از مالک واحدی که تخلیه است و هزینه مشترکی بر ساختمان تحمیل ننموده ، هزینه های مشترک مصرفی همچون آب ، برق و گاز دریافت نمائید هر چند قانون این اجازه را به هیئت مدیره ساختمان داده باشد پس رعایت احکام شرعی چه می شود ؟! مگر هزینه های مشترک ، مصرفی نباشند مانند حقوق سرایدار و انجام امور عمرانی و تعمیراتی و تأسیساتی ساختمان که مقوله دیگری است و همه واحدها باید بپردازند . در عالم همسایگی سعه صدر ، مدارا و مصالحه نا سرحد ممکن بهترین روش است و نباید بابت ایجاد هر مشکل کوچکی راه مراجع قضایی را طی نمود و به جای دعوت اصحاب دعوا به صلح و سازش و مدارا ، آنان را به طرح دعوی و شکایت تشویق و ترغیب نمائیم !!! طرح دعوی و شکایت باید به عنوان آخرین راه حل رفع مشکل و احقاق حق مورد توجّه و استفاده قرار گیرد و نه لزوماً اولین راه حل !