مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به علت نداشتن گواهینامه

من ماشینم رو به دوستم امانت دادم و به علت نداشتن گواهینامه راننده راهنمایی رانندگی ماشین رو توقیف کرده
حال بعد از سه ماه برای ترخیص خودرو میخوام اقدام کنم، فردی که پشت فرمان بوده و گواهینامه نداشته متواری شده و برای ترخیص خودرو نمیاد و اصلا در دسترس نیست چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه وی دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اسناد و مدارک مربوطه به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

همراه با اسناد مالکیت خودرو ، به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با اظهارنامه بصورت قانونی خواسته خود را اعلام کنید.
و السلام

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد