مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر و اجاره

سلام وقت بخیر
بنده موجر هستم واحد مسکونی رو اجاره داده ام و تا پایان قراداد هنوز 9 ماه باقی مانده است ولی مستاجر به دلیل عدم پرداخت اجاره ، پیامک و اظهارنامه داده است که ماه دیگه تخلیه میکنم. ولی مجدد پیامک داده که تخلیه نمیکنم و کلید رو نمیدهم و اجاره رو هم نمیدهم .
لطفا راهنمایی بفرمایید در صورت عدم تحویل کلید ملزم به پرداخت اجاره میباشد و چکار باید کرد؟
تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
در صورت عدم پرداخت اجاره بها توسط مستاجر ، موجر باید دادخواست مطالبه اجاره بها معوقه و حکم تخلیه به علت عدم پرداخت اجاره بها را در شورا مطرح نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و با رعایت ضوابط قانونی حکم تخلیه و به تبع آن اجرائیه را کسب کرده تا به مقصود خود نائل شوید.
و السلام

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام دادخواست تخلیه و مطالبه اجاره و خسارات

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست حکم تخلیه به علت عدم پرداخت اجاره بها گذشته و مطالبه اجور معوقه را مطرح نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست تخلیه تنظیم نمایید