مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت ماشین

با سلام وخسته نباشید
من تصادفی داشتم که مقصر بودم و پلیس بعد از کروکی کارت گواهی‌نامه و کارت ماشین من رو تحویل آنها داد
با شخصی که خسارت دیده فردای روز بعد تصادف به بیمه رفتیم و خسارت ماشین به ایشان پرداخت شد، ایشان کارت ماشین رو پس ندادند و شکایت خسارت افت قیمت ماشین کردند.
هزینه ی پرداختی توسط بیمه 9 تومن بوده (با اینکه تا سقف 40 تومن تعهد بیمه بوده که پرداخت کند)
سوال اول اینکه در صورت شکایت در شورای حل اختلاف، برای اثبات این موضوع که این خسارت جز خساراتی بوده که بیمه میبایست پرداخت کند، چه کاری باید انجام دهم؟
سوال دوم اینکه ماشین متضرر 206 تیپ دو ، سال 99 است که قبلا تصادف به گفته ی خودشان داشته اند و فقط اندکی سپر ایشان مشکل خورده آیا منطقی است خسارت 20 میلیونی بابت این شرایط برای بنده ببرند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت افت قیمت را به نظر بیمه پرداخت نمی کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

افت قیمت را بیمه نمی دهد باید علیه مقصر طرح دعوا کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید علیه مقصر دادخواست بدهید بیمه افت قیمت را نمی پردازد