مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بیمه بیکاری بدون عقد قرارداد

سلام
من بمدت 10 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم بمدت دو سال در ایام کرونا دورکاری کردم و بیمه من توسط کارفرما واریز شده فقط ایشون فوت کردن و وراث خواستن ترک کار کنم.
به بیمه شکایت کردم تا سنوات و بیمه بیکاری بگیرم فقط چون قراردادی بسته نشده بود من نمیدونم چطور باید ثابت کنم که 8 سال حضوری و دو سال دور کاری کردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حقوق و مزایایی که به شما واریز میشده ملاک رابطه استخدامی شما می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به حقوق و مزایای پرداختی استناد کنید