مشاوره حقوقی رایگان - معاف موقت یا استراحت پزشکی

سلام من در حین خدمت با یک حادثه رباط صلیبیم پاره شد دکتر گفته عمل احتیاج داره میخواستم ببینم چند ماه استراحت پزشکی داره میتونم برا معافی اقدام کنم به چه صورت ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در قوانین جاری در خصوص موضوعات مورد سؤال پیش بینی خاصی صورت نگرفته چونکه سؤال شما اساساً حقوقی نیست و پزشکی است !!!

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اینکه چند ماه،بر عهده پزشک است.در صورتی که محرز شود این عارضه ناشی از کار(حین خدمت)است،با تقاضای شما باید در کمسیون مربوطه در نیروی انسانی مطرح وآنجا تصمیم گیری می کنند.یاالله