مشاوره حقوقی رایگان - در حین خدمت شنوایی ام را از دست دادم

سلام من سرباز 10ماه خدمت هستم
از قرارگاه خاتم الانبیا امریه گرفتم
ارشد حسابداری دارم منو ب بخش مالی معرفی کردند و بعد منو ب قسمت ماشین آلات ک با رشته تحصیلی ام مرتبط نبود فرستادن ... حالا 80٪ شنوایی گوشم را از دست داده ام ... عاجزانه خواهشمندم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل این که در حین خدمت ، شنوایی خود را از دست داده اید ، لازم است که از طریق کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه اقدام کنید تا از این وضعیت ، حقوق و مزایای مرتبط را دریافت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید درخواست غرامت داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کمیسیون مربوطه در این زمینه نظر قطعی می‌دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد
و در صورت تایید بیماری در دوره خدمت ، غرامت به شما پرداخت خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید با اثبات موضوع و رابطه ی سببیت غرامت دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد بررسی کمیسیون پزشکی ناجا قرار گیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به یگان محل خدمت مراجعه نمایید نظر کمیسیون پزشکی آن یگان ملاک عمل است .