مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سهم الارث

باسلام پدر بزرگم حدود 6سال است فوت نموده و مادر و خاله هایم سهم هایشان را در دفتر خانه به دایی هایم بخشیده اند لکن چون مادرم بیسواد بوده و حال به دلائل مختلف پشیمان است و میخواهد آن را مطالبه کند آیا قابل پس گیری است یا خیر؟ در ضمن مادر بزرگم در قید حیات است. باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر مادر شما سهم خود را طی کرده باشد می تواند از آن را رجوع ننماید

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام خیر ممکن نیست