مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام. من و مادرم و خواهرم خانه پدری را دو سال پیش که پدر فوت شد به برادم در مشاور املاک بخشیدیم ولی در قولنامه مبلغ کمی نوشته شد در قبال بخشش ولی برادرم هیچ پولی به ما نداد آیا میتونم سهم خونمو پس بگیرم ممنون

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند بررسی مدارک و قولنامه مزبور است

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
اگر خانه به همان صورت باشد وشما بخشش را ثابت نمایید وپولی هم نگرفته باشید به غیر مادر ما بقی می توانند از بخشش رجوع نمایند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی می توانید لیکن باید نوع انتقال مورد برسی قرار بگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست عدول از بذل و ابطال مبایعه نامه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پولی دریافت نکردید بله میتوانید دادخواست رجوع از هبه و ابطال مبایعه‌نامه را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی دقیق باید قرارداد مطالعه گردد

ابتدا باید نوع عقد قرارداد مشخص گردد بیع ، صلح ، هبه معوض ، هبه بلاعوض و ....
و سپس بر اساس آن دادخواست مناسب اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله طبق گواهی انحصار وراثت میتوانید تقسیم ترکه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی مدارک و قولنامه دارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید رویت مدارک صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هبه کرده باشید می توانید اظهارنامه ارسال کنید و رجوع از هبه را اعلام کنید
سپس دادخواست رجوع از هبه مطرح کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت موجود بودن دادخواست رجوع به هبه مطرح شود اما بهتر است قبل از ان قولنامه را به وکیل نشان دهید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

کاربر محترم بخشش با بیع متفاوت است بایستی مفاد قرارداد را ملاحظه نمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی چنانچه هبه نموده باشید می توانید از آن رجوع نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قولنامه مربوط به بیع است و با هبه فرق دارد در هر صورت اگر بیع صورت گرفته می توانید با ارائه مستندات و ادله دادخواست مطالبه ثمن دهید

یک وکیل :

با سلام
باید مفاد قرارداد بررسی شود در صورتیکه انتقال تابع شرایط هبه باشد امکان رجوع از هبه وجود دارد.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه فروخته باشید ، خیر
ولی اگه بخشیده باشید(هبه)، طبق شرایطی امکان رجوع است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مدارک مورد بررسی قرار میگیرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

عرض شود اگر مبلغ قید کردید پس بیع صورت گرفته بنابراین غیرممکن است وحتی اگر هبه باشه بازهم امکان برگشت نداره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به بررسی مفاد مبایعه نامه دارد توصیه میشود حضورا با وکیل مشورت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
دادخواست رجوع ازهبه دهید
نیازبه بررسی مدارک ومستندات دارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید قرارداد را فسخ نمایید یا دادخواست مطالبه وجه نمایید