مشاوره حقوقی رایگان - پرینت ریز مکالمات توسط همسر

سلام. من سیم کارتی که دستمه به نام شوهرم هستش نهم مهر ماه از طرف همراه اول پیامکی به من ارسال شد که ریز مکالمات شماره ت تا 6 ماه گذشته اخذ گردیده نمیدونم کی این کارو کرده و چرا من هیچ رابطه نامشروع یا کار اشتباهی نکردم ایا اگر شوهرم این کارو کرده باشه مجازاتی داره؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛
صاحب خط تلفن می تواند درخواست پرینت ریز مکالمات که فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب باشد بدهد. (6 ماه)

در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد.

ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.

پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالا همسرتان درخواست داده ومرتکب جرمی نشده اند چون سیم کارت بنام وی است