مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

با سلام. من و شوهرم بخاطر دخالتهای مادرش در آستانه جدایی بودیم ولی چون همسرم قصد داشت طلاق توافقی باشد و مهریه من را ندهد درخواست طلاقم را لغو کردم و به ایشان گفتم که قصد دارم مهریه ام را اجرا بگذارم، همسرم به شدت عصبانی شد و به من تهمت بدکاره بودن با فحش های رکیک زد که من دقیقا همان لغات را به مادر ایشان نسبت دادم اما اطلاع نداشتم که صدای من را ضبط کرده است و در حال حاضر برای افراد مختلف میگذارد تا من را آدم ناجوری جلوه دهد ، خودم را نیز تهدید کرد که اگر مهریه ام را اجرا بگذارم با این صدای ضبط شده من را محکوم خواهد کرد و مجازات من حبس و شلاق خواهد بود، نمیدانم چه کنم خواهشا من را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از مهریه خودتان گذشت نکنید
شکایت کیفری ایشان در صورت اثبات مجازات مذبور را در پی دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام به صرف صدا امکان محکومیت وجود ندارد