مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ضبط شده

سلام بنده با همسایمون طی یک سال دعوا ودرگیری سر کفش وجاکفشی هایشان داشتیم من بعضی اوقات از کوره درمیرفتم وفحش های رکیک وناموسی میدادم بنده از این همسایه سر قضیه ای به اتهام افترا شکایت کردم وانها هم به اتهام فحاشی از من شکایت کردن وظاهرا صدای ضبط شده فحش های من دارن ولی هیچ شاهد حضوری ندارد میخواستم ببینم میتونن من محکوم کنن با صدای ضبط شده اگر من انکار کنم به کارشناسی صدا میرسه؟ وچه مدت طول میکشه ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد امکان محکومیت متصور است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صوت جزء قرینه و اماره قابل استناد می باشد بهتر است مسالمت آمیز حل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده در صورت انکار به تنهایی جهت اثبات اتهام کافی نیست.
توجه داشته باشید که جهت حل مشکل بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل نماید و در خصوص موضوع اختلاف شما طرح دعوا یا شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در کنار سایر موارد می توانید استناد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم شما توهین و ممکن است به جزا نقدی محکوم بشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صدای ضبط شده می‌تواند موثر باشد ولیکن شما می‌توانید انکار نمایید