مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام من مشکوک شده بودم خانومم داره به من خیانت میکنه تا اینکه ریز مکالمات خطشو گرفتم تماس‌ها و پیام های زیادی داره که ثابت میکنه با کس دیگه ای بوده البته طرفی هم که باهاش رابطه داره میشناسم منتها خط خانومم به نام پدرم بوده میخوام بدونم میتونم واسه پرینت اس ام اس خط اقدام کنم سوال دوم چون خط به نام پدرم بوده دستش بوده میتونه تو دادگاه منکر بشه خط من نیست اگر محکوم بشه حکمش چیه ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اثبات رابطه نامشروع به صرف چند پیام امکانپذیر نیست . پرینت صرفا به دستور مقام قضایی است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید به آن استناد کرده و ایشان را محکوم نمایید