مشاوره حقوقی رایگان - انتقال از بیمه نیروهای مسلح به تامین اجتماعی و بلعکس امکان پذیره

باسلام . من بیمه نیروهای مسلح تحت تکفل پدرم هستم و الان میخوام بیمه تامین اجتماعی بشم سوالم این هست که اگر مثلا بعد از 2سال من دیگه نخواستم تامین اجتماعی باشم و کارکنم و مجرد هم باشم ایا امکانش هست دوباره توسط پدرم بیمه نیروهای مسلح بشم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح در میان بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید برای بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی شوید و به بیمه بگویید که دفترچه نیاز ندارید و دفترچه را از نیروهای مسلح دریافت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

مبنای اصلی نقل و انتقالی برون استانی سال 1401، عدم نیاز مبدا به دبیر و همچنین اعلام نیاز مقصد می باشد.

ثبت درخواست نقل و انتقالی درون استانی تنها با رعایت تمامی شرایط و ضوابط گفته شده در شیوه نامه نقل و انتقالات امکان پذیر می باشد.

نقل و انتقالات درون استانی و برون استانی متقاضیان می توانند برای ثبت درخواست انتقالی درون استانی یا برون استانی خود اقدام کنند