مشاوره حقوقی رایگان - عزل کارمند از پستهای کارشناس مسئولی

با سلام
در اداره کل دولتی ما پستها از بالا مدیرکل- معاونین- کارشناس مسئول و کارشناس می باشند.
یکی ازین همکارا که پست کارشناس مسئولی دارند- بنا به دلایل غیرعلنی قرار شد که از این پست کنار گذاشته بشن. نکته اینجاست که میگن اگه این پست رو ازشون بگیرن امکان شکایت شخص از اداره کل وجود داره. میخاستم بدونم ایا صحت داره ؟

و سوال بعدی ایا یک نیروی رسمی ازمایشی میتونه از یک اداره به اداره دیگه مامور یا منتقل بشه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این ها بستگی ب عالی ترین مقام اجرایی دستگاه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان شکایت وجود ندارد
و مدیر کل هر اداره دولتی اختیار دارد که سمت و محل اشتغال کارمندان خود را تعیین نماید

بله انتقالی به عنوان مامور به خدمت و برای مدت معین امکان دارد