مشاوره حقوقی رایگان - رای تعزیرات حکومتی

با عرض سلام و خسته نباشید. من چهار دستگاه ماینر را از یه نفر با برگه گمرکی و فاکتور خریدم. ولی توسط اداره قاچاق دستگاه ها توقیف و در تعزیرات در مراحل بدوی و تجدید نظر محکوم شدم. آیا میتونم به استناد ماده 477 اعاده دادرسی بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل پیگیری است اگر دلیل جدیدی ارایه دهبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر برگ گمرکی وجود داشته باشد
کالا قاچاق محسوب نمی شود و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ماینرها برگ سبز گمرکی ومجوز ورود دارد قاچاق تلقی نمیگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت وجود شرایط مقرر در ماده 477 می توانید درخواست نمایید