مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام خدمت کارشناسان و وکلای محترم سایت دادراه..
سوال بنده راجع به درخواست ازدواج مجدد می باشد.. از انجا که بنده نزدیک به 3 سال قبل با همسر خود عقد دائم نموده ام و ایشان دقیقا 5 ماه بعد از عقد به بهانه های واهی حاضر به ادامه زندگی و تمکین از بنده نگردید.. و نفقه و مهریه خود را به اجرا گذاشته و از انجا که از حق حبس خود نیز استفاده میکند بنده در حال پرداخت نفقه و مهریه ایشان هستم.. و طی این مدت هنوز حاضر به تمکین نمی باشد.. و از انجا که بنده در سن جوانی می باشم و دبیر اموزش و پرورش و استاد دانشگاه می باشم با توجه به شرایط ممکن است به عسر و حرج و گناه کشیده شم.. ایا اگر درخواست تجویز ازدواج بدهم دادگاه رای به نفع بنده جهت ازدواج مجدد می دهد یا با توجه به حق حبس ایشان درخواست بنده رد میشود؟ پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
دادگاه حکم به ازدواج مجدد صادر خواهد کرد به شرطی که شما توانایی مالی پرداخت هزینه دو زندگی را داشته باشید

و شما باید ابتدا دادخواست عدم تمکین زوجه را مطرح نمایید

و سپس دادخواست تجویز ازدواج
مجدد را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا حکم عدم تمکین همسرتان را بگیرید و با در دست داشتن آن اقدام به د
ثبت دادخواست ازدواج مجدد نمایید
اگر بتوانید ملائت خود را اثبات کنید می توانید حکم بگیرید