مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام.
سال 99 عقد کردم. بعد 3 ماه خانم مهرش گذاشت اجرا و مطالبه نفقه کردن. و الان دقیق 2 ساله خونه پدرش نشسته. اقدام به دعوای طلاق کردن که کلا رد شد چون هیچ دلیل خاصی ندارن.
شکایت تمکین کردم ؛ از حق حبس استفاده کرد.
اصلا نمیخواد به زندگی برگرده.
بنده زوج در عسر و حرجم. ایا میتونم با طرح دعوای ازدواج مجدد ؛ حکم به ازدواج مجدد بگیرم و زنم طلاق ندم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما تنها میتوانید دادخواست تمکین دهید .تا حکم ازدواج مجدد در صورت عدم تمکین زوجه صادر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید با اثبات عسر و حرج خود درخواست ازدواج مجدد بدهید اگر خوب دفاع کنید موافقت میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر برای صدور حکم به ازدواج مجدد اصولا ابتدا باید حکم عدم تمکین زوجه صادر گردد مگر در موارد خاص

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
با ارایه و پیگیری دادخواست الزام به تمکین همسرتون در صورت الزام و عدم تمکین ایشان ناشزه محسوب و صرفنظر از اینکه از حقوق مالی محروم می‌شود دادگاه با ازدواج مجدد شما موافق و گواهی آنرا برایتان صادر می‌نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر صرفا با داشتن رای عدم،تمکین می توانید اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه زوجه از حق حبس استفاده کرده و تمکین نمی کند شما می توانید با اثبات عسر و حرج و اضطرار تقاضای ازدواج مجدد کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما زمانی می توانید درخواست ازدواج مجدد بدهید که بتوانید تمکین نکردن همسر خود را اثبات کنید و شرایط مالی مناسبی داشته باشید لذا شما میتوانید �لاً دادخواست عدم تمکین دهید که با حق حبس ایشان رد می‌شود اما اگر زمان زیادی بگذرد این شانس برای شما وجود خواهد داشت

یک وکیل

سلام اگر ازدواج مجدد کردید برای خانم حق طلاق ایجاد میشه