مشاوره حقوقی رایگان - آیا می توان از فروشنده موتور سیکلت بعد از پرداخت وجه و دریافت وکالت نامه تعویض پلاک شکایت نمود.

من یک موتور از شخصی خریدم و وکالت نامه تعویض پلاک برای 10 روز کاری گرفتم و پول معامله را تسویه نمودم و هنوز ده روز کاری تمام نشده که امروز موتور خاموش شد. به تعمیرکار که مراجعه نمودم تعمیرکار عنوان نمود که به دلیل زنگ زدگی باک بنزین موتور ، پمپ بنزین خراب شده و باید باک و پمپ بنزین نو تهیه نمایم که حدود 7 میلیون تومن باید هزینه بنمایم .
آیا بنده میتوانم از فروشنده شکایت کنم و تمام ضرر و زیان وارده را دریافت نمایم.
اگر پاسخ مثبت است به چه روشی باید اقدام کنم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس دادخواست اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید به دلیل وجود عیب معامله را فسخ و یا تفاوت قیمت را اخذ کنید