مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه دادگاه تقسیم ترکه

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم و بزرگوار
خواهان درخواست انصراف از رسیدگی پرونده ثبت کرده ولی رد دادخواست از سوی شعبه در سامانه قضایی قرار نگرفته است . در سامانه قضایی درخواست انصراف از رسیدگی پرونده ثبت و مشاهده می شود .
اگر شاکی در روزی که دادگاه برای تعیین رسیدگی پرونده تعیین کرده حاضر نشود آیا دادگاه حکم صادر می کند یا بدلیل لایحه انصراف رد دادخواست را اعلام می کند .
دادگاه 20 روز است رد دادخواست را اعلام نمی کند و خیلی عجیب است

پاسخ ها :

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

دادگاه در صورت استرداد دادخواست قرار رد دادخواست صادر می کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر خواهان در جلسه حضور نیابد قرارابطال دادخواست صادر میشود