مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه

سلام وقت بخیر
من مهریه ام رو اجرا گذاشتم 110عدد سکه که 20میلیون هزینه دادرسی بود که اعسار زدم
و در رای دادگاه اینجوری نوشته شده
توجها اینکه خواهان وفق ماده 5قانون حمایت خانواده مصوب1391موقتا از پرداخت هزینه دادرسی معاف شده است لذا همزمان با اجرای حکم هزینه دادرسی محاسبه و خواهان ملزم به پرداخت آن برابر مقررات میباشد

پاسخ ها :

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

در مرحله اجزای حکم باید هزینه دادرسی را پرداخت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله درسته و مشکلی نداره

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... وفق رای صادره پیرامون اعسار، اقدام خواهد شد...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
چون هزینه دادرسی پرداخت نکرده اید در صورت صدور حکم و صدور اجرائیه باید هزینه مذبور را پرداخت نمایید