مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از کپی مدارک تحصیلی

سلام خسته نباشید
من به شرکتی مراجعه کردم و بعد از قبولی در مصاحبه در روز سوم کاری از علاوه بر کپی کارت ملی و شناسنامه کپی مدرک تحصیلی لیسانسم را برای امتیاز رتبه بندی شرکت خواستند
نکته ای که وجود داره من فقط کپی مدارکم را دادم ولی کپی برابر اصل نکردم
الان چیزی که منو نگران کرده اینکه این شرکت قبلا با نام شرکت دیگه ای فعالیت داشته و الان با منحل کردن شرکت قبلی شرکت جدید فعلی را تاسیس کردن و با توجه به مسائل مشکوکی برایم به وجود اومده نمی خوام به ادامه همکاری با این شرکت ادامه بدم.
الان سوال من اینکه آیا می تونن از کپی مدرک تحصیلی من سوء استفاده کنند (با توجه به اینکه کپی برابر اصل نیست مدارکم)
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سوال تکراریست و قبلا توسط همکاران محترم به آن پاسخ ارائه شده است و طرح مجدد آن بلاوجه و بی مورد است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.قانوناً خیر.یاالله