مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد جعاله

سلام قرارداد جعاله با شخصی بابت انجام امور ثبتی تنظيم كرده بودم وليكن به علت اينكه عامل كار را نيمه كاره رها كرده بوده است. موضوع قرارداد را خودم انجام دادم. آيا عامل قرارداد با توجه به اينكه موضوع قرارداد را نيمه رها كرده است می تواند تقاضای كل اجرت خود در قرارداد را از اينجانب نمايد ؟؟ ( متاسفانه قرارداد جعاله را فسخ نكرده بودم ) تشكر

پاسخ ها :

الهام  كريمي

سرکار خانم الهام كريمي :

سلام اگر قرار داد فسخ نشده باشد عامل مستحق دریافت اجرت خود بر اساس قرار داد است مگر اینکه شما گواهان داشته باشید و تقاضای تامین دلیل به شما میتونه کمک بکنه

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. شما باید دلیل اورید که او کار خود را نیمه رها کرده است و ایا این موضوع در قراردادتان درج شده است.