مشاوره حقوقی رایگان - گزارش جرم یک فرد خارجی در اینستاگرام

سلام وقتتون بخیر پیام من یکم طولانیه ببخشید اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم
من حدود سه سال پیش با پیجی خارجی رو به رو شدم که عکس های ناجور میذاشت و خانم های بازیگر معروف رو تگ میکرد مثلا یک عکس گذاشته بود که دختری اسپنک کرده و پایین کمرش و مقداری از بالا باسنش که در عکس معلوم بود سرخ شده و دستانش بسته بود من با خودم گفتم خب این چیزی نیست چون بعضی از خانم ها اسپنک شدن رو دوست دارن اما چند روز بعد که بعضی از طرفدار های سلبریتی هایی که تگ شده بودن به اون فرد فحش اینا داده بودن اون پیج هم عکس از بدن خونی روی اوپن گذاشته بود و یک بار دیگر هم یه عکس از سر بریده شده و زخمی رو سینه کسی که سرش بریده شده بود و فک کنم روی همان اوپن بود و روی این عکس های خشن طرفدار سلبریتی که رو تگ کرده بود مثل تهدید من بعد از اینکه این عکس ها رو دیدم یا خودم گفتم به احتمال خیلی زیاد فتوشاپ هست چون کسی جرئت نمیکنه یا پیجی که عکس خودش روش هست عکس قتل ها یا آزار هایی که انجام داده رو بذاره و اعتنایی نکردم اما بعد ها فهمیدم که تو خارج روانی زیاده و بعضی هاشون حتی لایو میذارم و تیراندازی میکنن به مردم این رو توی اخبار دیدم ....الان هم یاد اون پیج که اون موقع دیده بودم افتادم و فکرم درگیر شده که نکنه اون عکس ها هم واقعی بوده و اینا و آیا کاری از دست من بر میاد؟ الان هم که اینستاگرام به زور وصل نمیشه اگر کسی قبلاً اون پیج رو ریپورت کرده باشه به اینستاگرام ؛ آیا اینستاگرام به پلیس گزارش می‌کنه ؟ آیا من الان وظیفه ای دارم ؟ خیلی دهنم درگیره ببخشید طولانی شدش اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید موضوع مذبور را با ایمیل و یا ریپورت به اطلاع سرور مربوطه برسانید
در حالت کلی سرور اینستاگرام خارجی است و قابلیت رهگیری ندارد ولی اکر جرم طبق صلاحیت های سرزمینی و شخصی به ایران یا تبعه ایران مربوط باشد قابلیت پیگیری خ