مشاوره حقوقی رایگان - رضایت از شاکی در ایام غیبت از زندان

سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان
من زندان داشتم به جرم کلاهبرداری اینترنتی که معاونت زده بود بدون رد مال به مدت 6 ماه زندان دادن که تو اشتغال بودم سه روز زندان سه روز مرخصی که متاسفانه یکی گولم زد به بهانه‌ی مرخصی گرفتن برامن پول گرفت بعدا فهمیدم تو غیبت بودم مدت مانده حبس بنده 58روز بود حالا سوالات من اینه:
1.من الان به مدت 4 ماه هست که زندان نرفتم آیا رضایت شاکی رو بگیرم بخشیده میشه.
2.برا غیبتم چیکار کنم که زندان نرم مجدد
شاکی از من مبلغ 18میلیون میخاد تا رضایت بده در صورتی که رد مال ندارم ولی میخام بدم اگه بدونم بخشیده میشه ممنون میشم کامل توضیح بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
حتما بلافاصله خود را به زندان معرفی نمایید و نگران نباشید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام غیبت از زندان خود جرم مستقل است و باید رسیدگی شود

اگر بتوانید رضایت شاکی را بگیرید معمولاً با جزای نقدی مسئله حل میشود

بهتر است وکیل بگیرید که این موضوعات را با قضات صادرکننده رای هماهنگ و سپس رضایت را اخذ کنید و مسئله را با پرداخت جزای نقدی حل نمایید