مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بدون اطلاع

حساب بانکیم بدون اطلاع مسدود شد بعد از 10 روز تماس گرفتن ک 1/200 حدودا 2ماه قبل واریز شده و همون روز برداشت شده ولی هیچ پیام واریز و برداشتی برام نیومده والان میگن شماره حساب میدیم 2تومن واریز کن وگرنه پرونده میفرستیم دادسرا منم گفتم مشکل مالی وارم و نمیتونم پرداخت کنم.... الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از کجا با شما تماس گرفته شده است ؟
اظهار نظر قطعی نیازمند گفت و گوی متقابل است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد