مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی ..

باسلام وقتتون بخیر..
بنده روزانه ارز میفروختم 2ماه پیش تمام حسابهای بانکیم مسدود شد...سایت هم ثبت
نام کردم...ولی جواب برام نیومده..ممنون میشم
راهنمای کنید..با تشکر...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به مرجع قضایی صادر کننده دستور انسداد حساب مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید منتظر بمانید .حساب وکتابی ندارد چنانچه مشکلی نباشد خودبه خود رفع توقیف میشود وگرنه برای شما احضاریه ارسال تا به مرجع مربوطه مراجعه ودفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام منتظر بمانید
زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استعداد خود را در سایت بارگذاری کنید و منتظر پیامک باشید اگر مدت زمان مدیدی به طول انجامید بهتر از حضور پیگیری کنیم

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به بانک ها مراجعه نموده و علت مسدودی را جویا شوید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمان نامشخص است لذا حضورا از طریق معاونت فضای مجازی دادستان کل کشور یا بانک مرکزی پیگیری شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به شعبه مسدود كننده مراجعه فرماييد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

از بانک مرجع مسدودی را پرسیده .و از مرجع مسدودی علت مسدودی را بپرسید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام از طریق بانک مرجع مسدودی را دنبال کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان مشخصی ندارد باید منتظر بمانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به خیابان ظفر ستاد بانک مرکزی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رسیدگی به آن زمان بر است