مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

با سلام
خودرویی خریده ام و بهای آن را تماما پرداخت نموده ام. و از زمان مقرر در قولنامه جهت تنظیم سند 8 ماهه که میگذره و فروشنده با وجود پیگیری های من اقدامی نمیکند. فروشنده هم سند بنامش نیست و سند به نام یکی دیگه است که بعد اون دو دست دیگه هم قولنامه شده و فروشنده من سومین نفریه که ماشین را قولنامه کرده.
من از صاحب سند و فروشنده بابت الزام سند شکایت کرده ام و پرونده به شورای حل اختلاف رفته
آیا نیاز به شکایت از دو نفری که بین صاحب سند و فروشنده من که قولنامه ماشین رو دارن هست ( اگه نیاز هست با وجود ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف و دستور دادگاه من باید چکار کنم ) و یا شکایت از صاحب سند و فروشنده کافیه
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" کفایت می کند . ضمن اینکه خواسته حقوقی الزام خواندگان به انجام تعهدات و انتقال سند مالکیت در صلاحیت شورای حل اختلاف دادگستری نیست مگر به منظور انجام صلح و سازش .

یک وکیل

به شورای حل اختلاف مراجعه و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت مالک و فروشنده مطرح نمایید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

تنظیم سند منوط به رعایت ایادی ماقبل و ارائه مبایعه نامه های انها میباشد