مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام من 4 سال پیش یک ماشین سمند خریداری نمودم و پول را دادم و ماشین را تحویل گرفتم و یک مبایعه نامه تحویل گرفتم و لازم به ذکر است پول را به صورت چک روز دادم ایشان بعد از این 4 سال سند نزدن و ماشین را به تازگی خوابوندن و الان باز طلب پول میکنن و من هرگونه شکایتی میکنم چون آشنا دارن دادگاه هیچگونه جوابی نمیرسم من مدارک ماشین دستمه ولی سند ماشین دستم نیست و چکهای پاس شده هم هست و مبایعه نامه اما هرگونه شکایتی میزنم به جایی نمیرسم خواهشا کمکم کنید که کلاه سرم نره

پاسخ ها :

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما مبایعنامه خرید و فروش دارید ؟دادخواست الزام به تنظیم سند زده اید یا خیر .حتما با وکیل مشورت کنید؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الزام به فک پلاک مطرح نمایید