مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

باسلام و دعای خیر
اینجانب ملک خود را که برای تسهیلات فرد دیگری در رهن بانک قرار داده بودم، به علت عدم بازپرداخت به تملک بانک درآمد و درپی آن شکایتی از گیرنده وام و حکم صادر و تجدیدنظر هم تایید و حکم قطعی گردید که پس از آن اجراییه و حکم جلب نیز صادر گردید که محکوم علیه بعد از مهلت قانونی تقاضای اعسار کرده و شهودی معرفی نمود که در جلسه دادگاه شهود حاضر نشده و نیامدند.

در بدو ورود به جلسه دادگاه، بنده مدارکی که حاکی از دریافت تسهیلات متعدد بیش از دو میلیارد تومان توسط محکوم علیه و بازپرداخت ماهیانه سی میلیون تومان ارائه نمودم و همچنین قراردادی که اینجانب با بانک حهت خرید ملک سابق خود بصورت اجاره به شرط تملیک با قیمت بیش از دو برابر با شرایط سخت و اقساط بسیار سنگین و بطور کامل توضیحات لازم را دادم.

در جلسه دادگاه به جز طرفین دعوا و قاضی پرونده شخص دیگری که ظاهراً یا دوست و یا همکار قاضی پرونده بود و کنار ایشان نشسته و هرازگاهی درحال صحبت بودند، در حین جلسه و حدوداً تا اواخر جلسه نیز حضور داشت که این موضوع شاید خلاف قانون می باشد باشد.

دوم این که، در ابتدا از اینجانب درخواست توافق گردید که با مخالفت اینجانب همراه بود که با اسرار قاضی مواجه و اعلام نمود اگر توافق نشود شرایط سخت‌تر خواهد شد و به نفع شما هست توافق کنید که محکوم علیه اعلام کرد مبلغی پیش پرداخت و ماهیانه چهار میلیون جهت اقساط اینجانب به بانک که حدود 12 میلیون تومان ماهیانه بابت اجاره به شرط تملیک ملکم می باشد را تقبل و پرداخت نماید که مبلغ پیش پرداخت حداقل پنجاه میلیون که حاضر به پرداخت نشد و بنده مجددا مخالفت و درخواست رسیدگی اعسار نموده و حاضر به توافق نبودم.

مجددا قاضی پرونده که با اشاره به محکوم علیه اعلام می نمود که شما سی میلیون پرداخت نماید که بنده مخالفت نمودم و تقاضای رسیگی اعسار که قاضی به اینجانب صراحتاً اعلام نمود یا توافق را با این مبالغ قبول داری و یا اگر وارد اعسار شویم مبلغ پیش پرداخت بیست میلیون و مبلغ اقساط بسیار کمتر از این مبلغ خواهد بود و سریعاً تصمیم بگیر و بنده را بشدت تحت فشار قرار داده بود و جای اینکه طرف دعوا جهت پرداخت دین خود تحت فشار باشد کاملاً برعکس بود و بنده که هم از لحاظ مالی بشدت نیاز به پول به جهت بانک بودم و از طرف دیگر قاضی پرونده تحت فشار گذاشته و مهلت فکر کردن هم نمیداد به ناچار و اجبار مبلغ بیشتر که توافق بود را انتخاب کردم ولی با قید و شرط و تاکید بر ضمانت پرداخت اقساط و این که اگر اینجانب در پرداخت اقساط خود فقط یک قسط طبق قرارداد پانزده روز به تاخیر افتاد فسخ بصورت یکطرفه به نفع بانک و بدون استرداد وجوه پرداختی خواهد بود و این موضوع را چندین بار اعلام و گفتم باید ضمانت محکم و شرایط اعلام شده انجام شود.

آخر جلسه مجدداً قاضی بصورت کلامی تمام شرائط را اعلام و پس از آن با انگشت پایین صورتجلسه را نشان و گفت اینحا را امضا و برو به سلامت که در دادگاه ماندم و مجدد بعد از جلسه و روز بعد از جلسه بدلیل نگرانی مراجعه و به قاضی تقاضای ضمانت و توافقات و شرایط اعلامی خصوصاً در مورد بانک و ضرروزیان بطور کامل ذکر شود که ایشان می گفتند نگران نباش.

حال که گزارش اصلاحی ابلاغ شده، هیچکدام از شرایط و توافقات کوچکترین اشاره نشده و حتی در صورتجلسه هم قید نشده و بنده به خاطر اطمینان خاطر به دادگاه و قاضی امضا کرده بودن و فقط در سازش نامه نوشته طبق توافق مبلغی به عنوان پیش پرداخت و مابقی بصورت اقساط تا مستهلک شدن تمام دین می باشد و مانند حکم لازم الاجرا و قطعی می باشد و باقطعی کردن حق اعتراض را هم از اینجانب گرفته شده است و با این وجود و سازش نامه بی قید و شرط برای چنین شخصی که اگر باچنین سازش نامه ایی قصد پرداخت داشت که اقساط تسهیلاتش را میپرداخت که ای مشکلات برای من بوجود نیایید..
با تشکر

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.متأسفانه به دلیل اینکه شما وکیل دادگستری نداشتید.حقوق شما پایمال شده است.با وجود سازش و گزارش اصلاحی و قطعی بودن دادنامه کاری از دست شما ساخته نیست

پرسشگر :

سپاس از راهنمایی شما
کاملا حق باشماست
بنده به اجبار و نداشتن توانایی مالی از وکیل معاضدتی استفاده نموده که در طول مدت چند سال فقط یکبار در اول ین جلسه دادگاه حضور و دیگر هیچگونه همکاری یا پاسخی در مورد پرونده نداشته و فقط درخواست پول از من میکند

پرسشگر :

ایا گزارش اصلاحی ارزش قانونی دارد !؟

عادل بابایی

عادل بابایی :

گزارش اصلاحی مانند رای دادگاه می باشد و قابلیت اجرا دارد اما اگر ادعایتان درست است میتوانید از قاضی شکایت کنید