مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب طی یکسال ازدواج محکوم به پرداخت نفقه 12 ماه شدم که طی یک جلسه حضور در دادگاه قاضی مربوطه طی گزارش اصلاحی مرا به پرداخت 4 میلیون نفقه به 2 قسط 2میلیون صادر که آیا میتوانم به این گزارش اصلاحی اعتراض یا اعسار عدم تمکن مالی بدهم
باتشکر خیلی ممنون از اینکه وقتتونو برام صرف کردین.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن وقت تجدید نظر میتوانید اعتراض نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهلت قانونی هست میتوانید اعتراض کنید

یک وکیل

در صورت صدور گزارش اصلاحی خیر قابل اعتراض نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به تنظیم گزارش اصلاحی خیر

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

پاسداران واحد آن در مهلت مقرر قانونی اعتراض نماید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

درصورت داشتن موعد نونی میتوانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گزارش اصلاحی صادر شده باشد طبق گزارش اصلاحی باید نفقه را پرداخت کنید و اگر پرداخت نکنید زوجه می تواند اموال شما را توقیف کند و اگر اموال جهت توقیف شناسایی نشود می تواند حکم جلب شما را بگیرد.
از طرفی اگر نفقه طبق حکم پرداخت نشود زن می تواند به استناد آن دادخواست طلاق دهد و یک طرفه طلاق بگیرد بدون اینکه مهریه خود را ببخشد که در این صورت اعتراض شما نتیجه ای نخواهد داشت.
بنابراین بهتر است نفقه زوجه را طبق حکم پرداخت کنید تا حق طلاق برای وی بوجود نیاد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه گزارش اصلاحی مطابق آنچه در سوال آمده قابل اعتراض نیست، امکان اعسار متصور است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر چون بر اساس توافق و سازش گزارش داده شده است

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
گزارش اصلاحی با رضایت شما تنظیم شده و شما آن را امضا نمودید. اگر شرایط شما پس از امضای گزارش اصلاحی تغییر نکرده باشد، قابل اعتراض نیست.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، در این صورت گزارش اصلاحی قابل اعتراض نمی باشد در خصوص اعسار مدنظر باشد .

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.بله میتوانید اعسار از محکوم به دهید ولیکن این اعسار به نفع همسر شما می‌شود بنوعی حق طلاق برای ایشان ایجاد می‌شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت داشتن وقت تجدید نظر میتوانید اعتراض نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

گزارش اصلاحی قابل اعتراض نیست فقط میتوانید