مشاوره حقوقی رایگان - اثبات صوری بودن قولنامه

سلام پدر خانم بنده دو همسر داشتن سرطان خون شدید داشتن ده روز قبل مرگش خونه رو کامل به نام همسر اولشون کردن تو بنگاه خانوادگی با شاهدان خانوادگی به مبلغ 40میلیون درصورتی که ملک 250، میلیون ارزش داره تو حالت بیماری ازش امضا گرفتن با توجه به شاهدین که پسر و دامادش هستن و بنگاه که از اقوام خودشون و مبلغ سوری آیا میشه قولنامه رو ابطال کرد؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " خیر

یک وکیل

سلام
بله می توان با اثبات صوی بودن معامله و سواستفاده از بیماری موضوع را اثبات نمود
در صورت تمایل میتوانین با بنده تماس بگیرین

یک وکیل

سلام. خیر . سرطان خون موجب زوال عقل نمی باشد