مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه ملک تجاری

سلام
بنده با مستاجرم یک ملک تجاری را قولنامه کردیم در بنگاه مشاور املاک مدت قولنامه 18 ماه بود
یک ماه بعد مستاجر یک قولنامه 4 ساله آورد گفت صوری برای معاینه فنی میخوام بدون شاهد من و خودش تنها
حالا اون قولنامه معتبر هست یا قولنامه ای که تو بنگاه نوشتیم
آیا اون میتونه سوء استفاده کند از قولنامه دوم
قولنامه دوم بدون حضور شاهد بوده
و جلوی خونه ما اومد و همون جا من از روی اعتماد بی جا امضا کردم تو رو خدا جواب بدهید بد جور دلواپس و نگرانم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مشخص شود سوری بوده که باطل است اما در حال حاضر قابل استناد است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است شرایط متن قولنامه خوانده شود تا طی گفتگویی متقابل راهنمایی شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر نوشته‌ای که به امضای طرفین رسیده باشد دارای اعتبار است مگر اینکه تعرضی به آن شود

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. بهرحال امضا شما وجود دارد و چند حالت بسته به نیات طرف ممکن است برای شما پیش بیاید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری قولنامه دوم معتبر است
مگر صوری بودن اثبات شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به روند اخذ نوبت از پزشکی قانونی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درست است که در حقیقت و در عالم ثبوت، قولنامه دوم صوری است و اراده واقعی طرفین به مدت 4 سال اجاره نمی‌باشد لیکن در نظر داشته باشید که در عالم اثبات بایستی به استناد اسنادی که در اختیار دارید اراده مؤخر خود را که حاکم بر اراده اول است به نوعی صوری بودن آن اثبات گردد. علیهذا در نظر داشته باشید که صرف نبود شاهد نمی‌تواند دلیلی بر ابطال اجاره‌نامه باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است نوشته ای بگیرید که قولنامه دوم صوری است تا بعداً ادعایی نداشته باشد