مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب توسط دادگاه تجدید نظر نقض و مستندا ب قانون 450 بند الف ب دادگاه بدوی ارجاع

سلام هب وکلای عزیز بنده از من بابت رابطه نامشروع غیر از زنا شکایت شد ک در دادگاه بدوی منع تعقیب خورد و طرف مقابل اعتراض کرد و تجدید نظر ان را نقض و مستندا ب قانون 450 بند الف ب دادگاه بدوی و مقید ب نقض دادنامه و برا رسیدگی اماده شود الان منظور این رای چیه با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا رفع نقص زده تا دادگاه بدوی مجدد رسیدگی کند . بهتر است رای را بفرستید تا دقیقتر بررسی شود

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
در رای صادره علت نقض درج شده است.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت رسیدگی و محاکمه شما جلسه رسیدگی تشکیل خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هرگاه رای صادره از نوع قرار باشد و تحقیقات یا اقدامات دیگر ضروری نباشد و قرار مطابق مقررات صادر شده باشد، آن را تایید و پرونده به دادگاه صادر کننده قرار اعاده می‌شود و چنانچه به هر علت دادگاه تجدید نظر عقیده به نقض داشته باشد، پرونده برای رسیدگی به دادگاه صادر کننده قرار اعاده می‌شود و آن دادگاه، مکلف است خارج از نوبت رسیدگی کند.