مشاوره حقوقی رایگان - نقض قرار منع تعقیب

باسلام و خسته نباشید تمامی وکلای گرامی من علیه مامور نیروی انتظامی شکایت کرده بودم ولی متاسفانه شعبه بازپرسی محترم قرار منع تعقیب صادر کرده اند و من به قرار صادره در مهلت قانونی اعتراض نمودم و پرونده جهت رسیدگی به اعتراض من به دادگاه کیفری دو شهرستان ارسال شده است الان این این رای برای من آمده

رای دادگاه:
در خصوص اعتراض آقای ... نسبت به قرار منع تعقیب صادره از شعبه محترم 14 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان تبریز با توجه به نحوه اظهارات متهم و همچنین گواهی شهود شاکی و اظهارات مشتکی عنه و سی دی ارائه شده و لایحه دفاعیه از سوی شاکی لذا دادگاه اعتراض شاکی را وارد دانسته مستنداً به ماده 274 و 276 قانون آیین دادرسی کیفری ضمن نقض قرار منع تعقیب و قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می گردد. این رای قطعی است. مقرر است دفتر پرونده از آمار کسر و جهت اخذ تامین کیفری مناسب به دادسرا اعاده گردد.
یعنی چی؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی اعتراض شما پذیرفته شده تا زمانی که ابلاغ وقت رسیدگی برای شما نیامده نیازی نیست کاری کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اعتراض شما مورد موافقت قرار گرفته است و پرونده در مسیر تحقیقات قرار خواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است