مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیبی ک توسط دادگاه تجدید نظر نقض و ب دادگاه بدوی طبق قانون 450 بند الف برای رسیدگی

سلام بنده در دادگاه بدوی نسبت ب رابطه نامشروع غیر از زنا قرار منع تعقیب خورد اما با اعتراض شاکی تجدید نظر ان را نقض و مقرر ب قانون 450 بند الف ب دادگاه بدوی جهت نقض و اماده رسیدگی فرستاده تکلیف و منظور از ان چیست رای بنده نوشته باتوجه ب شکایت شاکی قرار معترض عنه مطابق مقررات صادر نگردیده و دادگاه عقید ب نقض ان را دارد لذا مستندا ب بند الف ماده 450 قانون ایین دادرسی دادنامه معترض عنه را نقض و مقرر میدارد پرونده ب دادگاه صادر کننده قرا منقوض جهت رسیدگی اماده شود الان تکلیف چیست ممکنه رای تغییر کند ممکنه ناقص بوده برا رفع نقص چون شاکی ی فیل مال گذشته داره و ربطی ب این زمان متهلی نداره

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما منع تعقیب خورده اید ولی با توجه به اعتراض شاکی دادگاه رسیدگی مجدد را لازم دانسته و قرار را نقض کرده است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام بله مجددا رسیدگی می‌شه و ممکن است که رای به استناد مدارک تغییر کند.