مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام نوزاد

سلام آیا میتوانم اسم دختر 5ماهه ام رو ک مائده هست به نام دیگه تغییر بدم چون خیلی روحیه ام خرابه و افسرده شدم اقوام ما خوب تلفظ نمیکنن و مایده میگن و من خیلی ناراحت میشم چقدر زمان میبره و اینکه نام توی شناسنامه والدین هم تغییر میکنه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال پیگیری کنید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ادا ه ثبت احوال اقدام کنید و پیگیری کنید تا سریعتر روند اداری طی شود . ضمنا یک نام مناسب دیگر انتخاب کنید تا به این دلیل رد نشود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بله با بیان شرتیط خود و با توجه به نوزاد بودن شخص تحت شرایطی امکان پذیر هست.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سوال شما سابقا پاسخ داده شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکانش هست از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ا سلام و احترام ؛؛؛

از طریق ثبت احوال اقدام فرمایید
اگر نام از مصادیق غیر معمول و مخالف شئونات و احوال شخصیه نباشد مشکلی ایجاد نخواهد شد.
البته هر دو اسم ریشه ایرانی دارند احتمالا موفق شوید تغییر دهید.