مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام نوزاد

اسم نوزاد 3 ماهه رو از آیلین تغییر به لیانا بدم آیا امکانش هست

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله ابتدا به سایت ثبت احوال مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله حتما وكيل بگيريد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ثبت احوال پیگیری کنید اگر قبول نکردند از طریق دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره ثبت و اگر قبول نکردند دادگاه پیگیری کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

در هر صورت امکان تغییر نام برای هر فرد یکبار از طریق دادگاه وجود دارد. نیاز به تکمیل مدارک و سپس طرح دادخواست دارید. وکیل متخصص در این زمینه میتواند شمارا به نحو شایسته راهنمایی کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا ب اداره ثبت احوال مراجعه کنید و اگر در کمیسیون پذیرش نشد. دادخواست دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دادگاه دادخواست بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به اداره ثبت احوال مراجعه کنید در صورت عدم موفقیت دادخواست را در دادگاه مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اداره ثبت احوال مراجعه کنید در صورت عدم موفقیت دادخواست را در دادگاه مطرح نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. درخواست تغییر نام خود را ابتدائا به ثبت احوال بدهید در صورت عدم موافقت دادخواست تغییر نام را از طریق دفتر خدمات قصایی تنظیم نمایید تا درخواست شما از طریق دادگاه بررسی شود. ب نگارش جزییات داخواست.دقت فرمایید و انچه مد نظرتان است مطرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا از طریق ثبت احوال و بعد از آن از طریق دادگاه اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق ثبت احوال پیگیر باشید در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید.
در صورت موافقت کمیسیون بله

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید از طریق دادگاه باعلت موجه طرح دعوا کنید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام ابتدائا درخواست مربوطه را به اداره ثبت داده ودر صورت عدم پذیرش با ارائه مستندات تقاضای تغییر نام را از دادگاه بخواهید