مشاوره حقوقی رایگان - زمین نسقی

سلام. بنده زمینی به متراژ 250 متر دارم داخل شهر شفت استان گیلان که ارث پدری است. چندین سال است که کاربری آن فضای سبز شده و مجوز ساخت و ساز نمیدهند. این زمین تنها دارایی من است و به پول ان نیاز دارم. تلاش بسیاری کردم برای تغییر کاربری کلی موثر واقع نشد. با توجه به اینکه زمین نسق است چه پیشنهادی برای تغییر کاربری این زمین دارید؟؟ آیا شکایت در دیوان عدالت اداری با توجه به نسق بودن زمین نتیجه بخش است؟؟
پیشاپیش از راهنمایی های خوبتون سپاسگزارم.

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اولا باید بررسی کرد که آیامالکیت شما درزمین نسقی ثابت شده ومعارضی نداشته باشد.
ثانیاباتوجه به قانون تملک اراضی واراضی مورد نیاز دولت وشهرداریها،بایدبررسی شود. تابستون اظهار نظرکرد.فلذا نیاز به بررسی دارد.