مشاوره حقوقی رایگان - زوج با عوض کردن قفل در مانع ورود زوجه ب منزل و دیدار با فرزند 5 ساله میشود

اگر زوج پس از مشاجراتی زوجه را از خانه بیرون کند و فرزند 5 ساله شان را با خود ب مکان نامعلوم یا منزل پدریش ببرد و زوجه بارها ب منزل مراجعه و زوج مانع ورودش شود در نهایت زوجه ب 110 زنگ زده و پرونده ب شورای حل اختلاف ارجاع داده شود برای نفقه
آیا برای دیدار فرزند توسط زوجه ب همان پرونده استناد میشود؟
زوجه پس از 18 روز ندیدن فرزند خود چه باید بکند در ضمن زوجه و فرزندش بسیار به هم وابسته هستند

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام دادخواست ملاقات فرزند داده شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست ملاقات بدهید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا موضوع مورد برسی قرار گرفته و راهنمایی لازم ارائه شود