مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدیر عامل

چنانچه شرکت قراردادی با نمایندگی مدیر عامل امضا نموده است ایا مدیر عامل هم در خصوص این قرارداد مسئولیتی دارد یا این که مسولیت فقط متوجه شرکت است

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بستگی به مفاد قرارداد دارد اما اصولا خیر

سمیه رستمی

سرکار خانم سمیه رستمی :

با سلام. با بررسی تکالیف و حدود اختیارات مدیرعامل شرکت که اصولا در اساسنامه و همینطور مصوبات مجامع و قراردادهای منعقده مشخص گردیده است در صورتی که مدیرعامل خارج از این حدود تکالیف و اختیارات عمل نماید مسئولیت مدیرعامل کاملا محرز بوده و باید پاسخگوی تعهدات قراردادی که امضا نموده است باشد.