مشاوره حقوقی رایگان - فرق بین دادخواست علیه شرکت که منحل شده و شخص مدیر عامل

ما از مدیرعامل شکایت کردیم ولی در سامانه اسم شرکت نمیزدیم جلو نمی‌رفت.
حالا که اسم شرکتو زدیم میگن شرکت منحل شده.درصورتی که در لایحه دادخواست همش
خواهان اسم شخص هست نه شرکت.
می‌بایست. مجدد دادخواست تنظیم کنیم یا....

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست تخصصی تنظیم گردد
وکیل مبرز انتخاب بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید علیه همان شخص که از او مطالبه دارید شکایت کنید اگر شخص به نام شخص حقیقی و اگر شرکت است به نام آن شرکت و یا مدیر عامل آن حتی اگر منحل شده باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله
دادخواست به طرفیت شرکت و مدیران تصفیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شرکت در حال تصفیه است علیه شرکت و مدیر تصفیه طرح دعوی کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرفیت شرکت و مدیران تصفیه اقدام کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی درصورت انحلال شرکت می بایست دادخواست بطرفیت مدیران تصفیه مطرح نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به طرفیت شرکت و مدیران تصفیه دادخواست بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر نام مدیرعامل و شرکت را با هم می زدید بهتر بود در صورت انحلال شرکت دعوا باید به طرفیت مدیران تصفیه اقامه گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست به طرفیت شرکت و مدیران تصفیه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه شرکت در حال تصفیه است علیه شرکت و مدیر تصفیه اقدام نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
بله دادخواست بدین به طرفیت هردو هم شرکت هم مدیرعامل

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هم شرکت و هم مدیران تصفیه شرکت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شرکت منحل شده باید علیه مدیر تصفیه اقدام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در زمین ایشان وارد شده اید یا حریم قانونی رودخانه را رعایت نکرده اید ولی ایشان می تواند شکایت  نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دعوی خودرا به طرفیت مدیر تصفیه شرکت منحله به همراه شرکت منحله طرح نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر معامله با شرکت منحله باشد مدیر عامل مسولیت ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به طرفیت شرکت و مدیران تصفیه دادخواست مناسب بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست به طرفیت مدیر تصفیه و شرکت مطرح نمایید

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

مجددا دادخواست تنظيم نماييد بهتر است جهت تنظيم دادخواست از يك متخصص مشاوره دريافت نماييد