مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی حکم های صادره در ابلاغیه الکترونیک

سلام وقتتون بخیر.. ببخشید یک ابلاغیه برای ما فرستاده شده که میخوام اگه میشه به صورت ساده در موردش توضیح بدین....(قسمتی از متن ابلاغیه: بابررسی پرونده ختم تحقیقات مقدماتی اعلام و به شرح ذیل مبادرت به صدور قرار مینماید.
((قرار دادسرا))
باعنایت به محتویات اوراق پرونده و گذشت شاکی و قابل گذشت بودن اتهام از حیث جنبه خصوصی بزه، مستندا به بند ب ماده 265 قانون آئین دادرسی کیفری قرار موقوفی تعقیب صادر میگردد و از حیث جنبه عمومی بزه به لحاظ عدم کفایت ادله اثباتی در احراز وقوع بزه عدم ارایه گواهی پزشکی قانونی و عدم ارایه نظریه کاردان فنی مستندا به ماده 265 قانون فوق قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد....)
پ.ن: شکایت دائر بر ایراد صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر تصادف رانندگی قرار منع تعقیب صادر شد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال از حیث جنبه خصوصی جرم به دلیل قابل گذشت بودن جرم و گذشت شاکی ، قرار توقف عملیات اجرایی تعقیب متهم صادر و از حیث جنبه عمومی جرم هم به علت کفایت ننمودن دلیل اتهام ، قرار منع تعقیب متهم صادر شده است و به عبارت ساده و عامیانه اینکه دیگر اتهامی متوجه متهم نیست .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،یعنی شکایت ردشده،ضمنا شاکی حق اعتراض داردتا پرونده به دادگاه برود.موفق باشید