مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام بنده حکم طلاق توافقی ر اگرفتم و وقتی خواستم برم جهیزیه خارج کنم اقا به من گفتن اجازه ندارم تا وقتی که اول طلاق من در دفترخونه ثبت بشه بعد درحالی که از کجا معلوم کل جهیزیه بعد ثبت طلاق بدهند چون همه افراد قبل طلاق جهیزیه خارج میکنند و بنده حکم طلاق دارم که سه ماه فرصت داره به کجا باید مراجعه کنم که کارهای بنده زود تمام شود و بتونم جهیزیه خارج کنم و بعد برم برای ثبت طلاق در دفترخانه و مهلت حکم طلاقم تمام نشود جهیزیه ام قیمت حدود هفتاد میلیون تومان می باشد

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. تقاضای استرداد جهیزیه بدوا تامین خواسته در دفتر خدمات قضایی دهید ولی اگر با توافق طبق لیست سیاهه جهیزیه ، جهیزیه خود را خارج نمایید ، بهتر است.

محسن بنیادی

جناب آقای محسن بنیادی :

دادخواست استرداد جهیزیه با تامین خواسته طرح کنید