مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار زدن

سلام، یک ماشین از پشت به ماشین بنده زده و بنده تقاضا افت قیمت کردم، که حدود 5 میلیون شده حکم دادگاه، طرف درخواست اعسار زده و یه جوان بیکار می باشد،
میخواستم بپرسم اعسار قبول میشه، اگر قبول میشه قیمت قسط بندی به چه صورت میشه 5 میلیون تومان
ممنون تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. ممکن بپذیرند و با نظر قاضی و شرایط خوانده میزان اعسار تعیین می شود.

محسن بنیادی

جناب آقای محسن بنیادی :

قسط بندی به صورت متعارف و با توجه به وضعیت مالی و همچنین میزان محکوم به خواهد بود به نظر میرسد حدوا یک میلیون پیش قسط و ماهیانه 200 الی 500 هزار تومان تعیین شود