مشاوره حقوقی رایگان - پیش پرداخت اجاره

باعرض سلام و وقت بخیر
بنده چندسال پیش ملکی رو اجاره کردم و قولنامه دارم قرار بود سر موعد یکساله پولمو بگیرم و خونه رو تحویل صاحبخونه بدم بعد گذشت 19 سال هنوز صاحبخونه سراغ ملکش نیومده هرچی تماس میگیرم پاسخگو نیستن
اگه از راه قانونی بخوام پیگیری کنم میتونم به نرخ روز، پیش پرداخت پول 19 سال پیشمو طلب کنم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت به دلیل اینکه شما از مدت ها پیش قصد پایان معامله را داشتید امکان دریافت پول به نرخ روز وجود دارد.